Camilla on trauma-koulutettu somaattinen valmentaja.

Trauma-koulutettu somaattinen valmentaja Camilla Jussila vastaa kysymyksiin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

Camilla Jussila on trauma-koulutettu somaattinen valmentaja, jonka kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustana on Mieli - Keho -Sielu -yhteys. Camilla avasi omia hyvinvoinnin kulmakiviään myös meille:

  

Mikä on taustasi hyvinvoinnin parissa?

Taustani hyvinvoinnin parissa on pitkä ja moniulotteinen, joka sai vahvan fokuksen jo nuorena tyttönä tavoitteellisen kilpaurheilun kilpatanssin parissa. Nykyään olen parantumispolkuni ohjaamana trauma koulutettu somaattinen valmentaja, ja kulmakiveni on mieli-keho-sielu -yhteys asiakkaitteni ja minun elämässäni.

 

Mitä sinulle tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi?

Kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa minulle kehosta ja hermostosta käsin mieleen etenevää hyvinvointia, joka ohjaa minua syventymään entisestään tähän ainutlaatuiseen elämäntyöhöni & sisintäni täyttävään elämään.

 

Millainen ruokavalio sinulla on?

Mun ruokavalio on luonnonmukainen, ravintorikas ja monipuolinen, joka optimoi kehoni toimintaa kierron eri vaiheissa. Ruokailuni pohjautuu myös pitkälti intuitiiviseen syömiseen laadukkailla raaka-aineilla ja hyvinvointia tukevilla ravintoarvoilla, johon sisältyy myös viikonloppuisin rentoa syömistä.

 

Mitkä ovat sinulle tärkeimpiä asioita palautumisen suhteen?

Palautumisessa mulle on tärkeintä laadukas uni itseeni ankkuroivien iltarutiinien avulla, aitojen tarpeideni kuuntelu intensiivisen & upean yrittäjyyden maailmassa, itseeni syventyvä aamurituaali fiilikseni mukaan -joka sisältää yleensä hengitysharjoitteen, meditaatiota ja intuitiivista liikettä-, sekä tasapaino aktiivisen ja rauhaisan elämän välillä.

 

Mitkä ovat sinun TOP ravintolisäsi ja miksi?

Mun TOP ravintolisät ovat laadukkaat VitaFin:n Omega-3 kalaöljykapselit ja maitohappobakteeri, koska näiden avulla hermostoni, aivoni ja toiset aivoni eli suolistoni saavat optimaaliset olosuhteet nauttia ja kokea tätä korvaamatonta elämää. (Käytän myös iltaisin magnesium -glysinaattia sekä tiettyjä ikiaikaisia superfoodeja)

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.