Tarinamme

VitaFin on tamperelainen hyvinvointibrändi, joka tarjoaa laadukkaat ja puhtaat ravintolisät suoraan kotiin toimitettuna. Tarinamme sai alkunsa vuonna 2007 kun yksi perustajistamme pitkän sairastelukierteen tiimoilta totesi, että olisipa olemassa simppelit tuotteet, jotka aidosti toimivat hyvinvoinnin tukena arjessa. Kun markkinoilta ei löytynyt mielestämme tarpeeksi laadukkaita vaihtoehtoja, päätimme valmistaa tuotteet itse. Näin syntyivät VitaFinin ensimmäiset tuotteet, joiden käytön myötä myös perustajamme on pysynyt terveenä! 

MISSIO 

Missiomme on tehdä hyvinvoinnista helppoa. Elämä on muutenkin hektistä ja arki tuo haasteita mukanaan. Me haluamme, että voit tarttua arjen haasteisiin energisempänä ja hyvinvoivana ilman, että täytyy syynätä kymmeniä vitamiinipurkkeja ja pohtia, mikä toimisi. Valikoimastamme löydät suomalaiseen tarpeeseen suunnitellut täsmätuotteet hyvinvoinnin tueksi ja kotiin asti toimitettuna. Kun laitamme VitaFinin logon tuotteeseen, takaamme sen olevan laadukas. 

LAATU 

Tuotteemme valmistetaan suomalaisessa ravintolisätehtaassa Tuusulassa. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan korkeimpia ravintolisästandardeja ja kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta. Raaka-aineet on sekä analysoitu, että dokumentoitu ennen käyttöä ja niillä on myös EU-direktiivin mukainen jäljitettävyys. Näin ollen pystymme takaamaan, että tuotteemme sisältää tuoteselosteessa luvatun määrän vitamiineja ja hivenaineita ja tuotteemme ovat varmasti puhtaita ja turvallisia. 

Seuraa meitä @vitafinsuomi