Anniina on tanssin huippuammattilainen ja pitää huolta hyvinvoinnistaan.

Anniina Koivuniemi – Kasvanut tanssijaksi ja opettajaksi

Olet ollut mukana Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa. Mitä ohjelma on sinulle antanut ja mitä mieleenpainuvia kokemuksia? 

Ohjelma tarjoaa hienon mahdollisuuden työskennellä samanaikaisesti tanssijana ja opettajana. Ohjelman tuoma näkyvyys on tuonut mielenkiintoisia uudenlaisia työmahdollisuuksia ja kevät onkin kulunut erilaisissa työtehtävissä ympäri Suomen.


Miten pidät huolta hyvinvoinnistasi? Onko sinulla tarkka ruokavalio?

Kilpatanssija on huippu-urheilija ja oman aktiivisen kisaurani aikana ruokavalio ja treeniohjelmat olivat tarkkoja. Nykyään tanssiminen on kuitenkin enenevissä määrin työni ja pyrin syömään monipuolisesti ja terveellisesti sekä elämään muutenkin tasapainoista elämää liikkumisen, ravinnon ja palautumisen suhteen. 

Kuinka paljon treenaat? Harrastatko jotain muuta?

Tällä hetkellä työt rytmittävät mahdollisia tiukempia tanssitreenijaksoja. Tanssinopettajantyö on aika vaihtelevaa ja joka viikko aikataulu näyttää eriltä. Muuten liikun vähintään kolme kertaa viikossa kotona jumpaten, kuntosalilla tai koiran kanssa lenkkeillen. Talvisin ja kesäisin mennään sitten vuodenajalle sopivilla harrastuksilla ja varusteilla, yleensä joko lumi- tai sup-laudalla. 


Entä palautuminen?

Uni on minulle todella tärkeää, tarvitsen vähintään 8h yöunet jotta keho palautuu. Lisäksi huollan kehoani TanssiOnline-palvelun syvävenyttelyllä ja Pilateksella ja lihaskuntoharjoitteluilla sekä käymällä hierojalla.


Miltä tulevaisuus näyttää ja onko sinulla unelmia?

Tulevaisuus näyttää mukavan kiireiseltä. En ole varsinaisesti uneksijatyyppiä vaan otan asiat sellaisina kuin ne tulevat eteen ja pyrin tarttumaan elämässä vastaantuleviin mielenkiintoisiin asioihin. Joskus vastaan tulee jotain jota on etukäteen miettinyt, toisella kertaa sattuma tuo eteen asian jota ei osannut itselle odottaa.

Käytätkö hyvinvointisi tueksi jotain lisäravinteita?

Aktiivisesti käytössä on VitaFinin monivitamiini. VitaFinin maitohappobakteerit ovat uudempi tuttavuus, joka on jäänyt myös päivittäiseen käyttöön. 

 

Tutustu Anskuun uraan ja tanssitunteihin: https://tanssionline.fi/blogi/anniina-koivuniemi-tanssija-tanssinopettaja/

Voit myös seurata Anniinaa somessa:
Instagram www.instagram.com/anniinakoivuniemi

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.