Asiakaskokemuksia

Matti Mäkelä

Entinen ammattilaisjalkapalloilija ja jalkapallovalmentaja

Matti Mäkelä

"Vitamiinit ovat kyllä tärkeitä ja käytän niitä itse säännöllisesti. Vaikka vaimo huolehtii monipuolisesta ruuasta, niin kyllähän se on järkevää käyttää ravintolisiä monipuolisen ruokavalion tukena ennaltaehkäisemään puutoksia, etenkin silloin, jos liikkuu paljon. VitaFinin tuotteet ajavat kyllä asiansa hyvin, sillä niistä löytyy monipuolisesi kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit, hivenaineet, hyvät bakteerit ja omegaöljyt. Ne tulee myös näppärästi suoraan kotiin postin mukana, eli niitä ei tarvitse sen kummemmin muistaa käydä erikseen ostamassa. VitaFin-tuotteet ovat mielestäni hyvä ja luotettava valinta tukemaan monipuolista ruokavaliota."

Lue Matin haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Marko Asell

Entinen ammattiurheilija ja nykyinen SDP:n poliitikko

Marko Asell

”Vaikka huippu-urheilussa on pitkälti kyse oikeanlaisesta ravinnosta, ei työkseen urheilevatkaan saa riittävästi tarvittavia vitamiineja ja hivenaineita normaalista ravinnosta. Siksi vitamiinien ja hivenaineiden saannin varmistaminen muulla tavalla on usein tarpeen. VitaFin-tuotteet toimivat tähän tarkoitukseen erittäin hyvin, sillä VitaFin-monivitamiinista saa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit kerralla, yhdestä tabletista. Maitohappobakteerit puolestaan pitävät vatsan ja suoliston kunnossa, sekä tehostavat vitamiinien imeytymistä.”

Lue Markon haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Arja

"Olen tyytyväinen VitaFinin asiakas ja pidän palvelua toimivana. Olen asioinut asiakaspalvelun kanssa puhelimitse ja palvelu on ollut ystävällistä, selkeää ja helppoa. Kauppatilanne myyjän kanssa oli kiva ja tuntui rehelliseltä ja selkeältä. Paketit on tulleet aina ajallaan ja ehjinä."

Satu

"Olen tyytyväinen VitaFinin palveluun. Käytän tuotteita säännöllisesti ja huomaan niiden hyödyn selvästi. Tilaaminen oli helppoa ja miellyttävää ja määräaikaisuus on opettanut käyttämään tuotetta säännöllisesti. Aluksi maitohappobakteeri aiheutti hieman kaasun muodostusta, mutta se meni ohi 3 viikon jälkeen. Sen jälkeen maha ollut erittäin hyvässä kunnossa ja kestää nykyään jopa jäätelön syönnin, mitä se ei aiemmin kestänyt! Pidän VitaFinistä todella paljon, suuret kiitokset!"

Markku

"Pidän tuotteista ja käytän niitä säännöllisesti. Paketit ovat tulleet aina ajallaan ja ehjinä. Laskut ovat selkeitä."

Matti

"Hyvä tuote ja vaikutus huomattu, ei selvästikään ole mitään perunajauhoa."

Merja

"Kaupanteko myyjän kanssa oli helppoa, selkeää ja miellyttävää. Myyjä kertoi sopivasti infoa tuotteista. Maitohappobakteerin säännöllinen käyttö onkin parantanut vatsan ja suolen toimintaa hyvin."

Haluaisitko sinäkin kertoa omat kokemuksesi?

Palaute on meille aina ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme kehittää palveluamme entistäkin paremmaksi. Alla on linkki asiakastyytysväisyyskyselyyn, jonka kautta voit halutessasi käydä antamassa palautetta palvelustamme tai tuotteistamme.

Asiakastyytyväisyyskysely

Kaikkien uusien kyselyyn osallistuneiden kesken arvomme kuukausittain tuotepalkintoja.