Toimitus- ja maksuehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy VitaFin Oy (y-tunnus 2122995-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Asiakasta sitovat tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Pidätämme oikeuden sopimusehtojen muutoksiin.

Toimitusehdot

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan yleensä viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Pääasiassa tuotteet toimitetaan kirjelähetyksinä suoraan postilaatikkoosi.

Toimituskulut

VitaFin toimittaa tuotteet kotiisi aina postikuluitta.

Palauttaminen

Voit palauttaa kaikki kertatilauksena tilatut tuotteet 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli olet tilannut tuotteen kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena, voit palauttaa tilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme palautusohjeita varten.

Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia.

3.6.2014 voimaantulleen EU:n lakimuutoksen myötä palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen VitaFin Oy:n asiakaspalveluun. Muista pyytää kuitti palautuksesta. Palautusoikeus ei koske kestotilauksen ja määräaikaisen tilauksen ensimmäisen tuotelähetyksen jälkeen toimitettuja samansisältöisiä tuotelähetyksiä. Pelkkä tuotteen palauttaminen ei peruuta tilausta eikä poista maksuvelvoitetta tuotteesta.

Kestotilaukset

Kestotilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein, normaalisti 2kk välein.

Kestotilaajana voit milloin tahansa tehdä muutoksia tilaukseesi tai lopettaa tilauksesi. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa eikä maksua palauteta.

Määräaikaiset tilaukset (tilattavissa asiakaspalvelun kautta)

Määräaikaisessa tilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein (tuotteesta riippuen toimitusväli on normaalisti 1 – 2kk).

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti, kun kaikki tilaukseen kuuluvat lähetykset on toimitettu asiakkaalle. Määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilauskauden, mutta voit tehdä muutoksia tuotteiden toimitusväleihin.

Sinulla on tilaukseesi 14 päivän peruutus- ja palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Muista ilmoittaa asiakaspalveluumme aikeistasi palauttaa tuote! Myöhemmin toimitettuja samansisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa.

Kuluttajansuojalain mukaan määräaikaisen tilauksen purkamiseksi kesken tilauskauden tarvitaan aina pätevä syy, jos peruutus tapahtuu kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen. Tästä tulee toimittaa dokumentti. Mikäli haluat peruuttaa määräaikaisen tilauksesi kesken tilauskauden, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet.

 

Maksuehdot ja maksutavat

Ostettaessa verkkokaupasta, maksutapoina on Verkkopankit, MobilePay ja luottokortit.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Mikäli valitset verkkokaupasta kestotilauksen, seuraavat tuote-erät laskutetaan toimituksen mukana tulevalla laskulla. Laskussa on 21 päivän maksuehto.

VitaFin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikkiin asiakkuuteesi liittyvissä kysymyksissä. Puhelinnumeromme on 09 – 424 77 333. Ajantasaiset aukioloajat löydät täältä.

Henkilötietojen käyttö

VitaFin käsittelee kaikkia asiakastietoja täysin luottamuksellisesti.

Seuraa meitä @vitafinsuomi