Yritys

VitaFin - Suomalaista osaamista

VitaFin Oy perustettiin vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia. Olemme toimineet luontaistuotteiden vähittäiskaupan alalla jo yli viisitoista vuotta ja olemme saavuttaneet arvostetun ja merkittävän aseman alan palveluntarjoajien keskuudessa.

Tarjoamme suoraan suomalaisille suunniteltuja ravintolisiä, jotka ovat turvallinen ja laadukas ratkaisu huolehtia elintärkeiden ravintoaineiden riittävästä saannista. Tuotteemme ovat suomalaisten ravintolisäalan ammattilaisten suunnittelemia ja tuotteidemme laadun takaa vahva farmaseuttis-teknologinen osaaminen. Näin ollen tuotteemme huomioi juuri suomalaisten kansanterveydessä esiintyviä puutoksia ja tarpeita.

Tuotteemme valmistetaan suomalaisessa ravintolisätehtaassa Tuusulassa. Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan korkeimpia ravintolisästandardeja ja kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta. Raaka-aineet on sekä analysoitu, että dokumentoitu ennen käyttöä ja niillä on myös EU-direktiivin mukainen jäljitettävyys. Näin ollen pystymme takaamaan, että tuotteemme sisältää tuoteselosteessa luvatun määrän vitamiineja ja hivenaineita ja tuotteemme ovat varmasti puhtaita ja turvallisia.

Seuraamme jatkuvasti ravintolisäalan uusimpia tutkimustuloksia ja päivitämme tuotteidemme koostumusta vastaamaan niitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja luotettavan tavan ylläpitää terveyttä ja teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhainta mahdollista laatua.


Palkittua työtä

VitaFin Oy:lle on myönnetty Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat sertifikaatti jo vuodesta 2012 alkaen. Sertifikaatti kertoo, että yrityksemme luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

VitaFin on saavuttanut myös korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taloustiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Seuraa meitä @vitafinsuomi