Meille töihin

REILU JA MOTIVOIVA TYÖPAIKKA!

Tule meille töihin

VitaFin Oy:n toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä on aina ollut reilu ja rempseä työilmapiiri. Kun töissä on hauskaa, sujuu työtkin paljon mukavammin ja sitä kautta myös tulokset pysyvät korkealla! Tarjoamme rennon ja hauskan työpaikan, missä ei pomot pöyhistele, vaan teemme töitä yhdessä tiiminä, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa. Meille työpaikka on kuin toinen koti, jonne on aina mukava tulla.

Työtiimimme koostuu myyntineuvottelijoista, tiiminvetäjistä, asiakaspalvelijoista sekä johdon assistenttista. Työllistämme tällä hetkellä yli 10 henkilöä vakituisesti.

Koulutus

Koulutamme kaikki työntekijät työtehtäviinsä juurta jaksain, joten työn voi oppia kuka tahansa! Ei siis haittaa, vaikka et olisi vielä raudanluja ammattilainen, sillä asenne ratkaisee. Työ alkaa aina kattavalla perehdytysjaksolla, joten työn aloittaminen on helppoa!

Palkkaus

Meillä hyvin tehdystä työstä maksetaan reilu ja oikeudenmukainen korvaus. Olemme vakuuttuneita siitä, että palkkauksemme yksi alan kilpailukykyisimmistä! Palkkauksesta kerromme lisää avoimien työpaikkojen kohdalla.

TYÖNTEKIJÄTARINAT
PASI, 46

“Myyntiurani alkoi 26-vuotiaana eräässä lehtitalossa puhelinmyyjänä. Alku oli jännittävää ja en oikein tiennyt mitä sanoa asiakkaille. Vieressäni istui kuitenkin talossa pitkään ollut myyntikonkari, joka aloitti päivänsä aina reippaasti soitellen. Häntä seuratessani huomasin, että tyyppi tekeekin kauppaa! Kuuntelin hänen puheluitaan mielenkiinnolla ja päätin, että minäkin haluan oppia tämän työn! Ja minähän opettelin.

Nyt 20 vuotta myöhemmin, työskentelen edelleen puhelinmyyntialalla. Olen ollut myyntipäällikkönä noin seitsemässä eri myyntitoimistossa ja myynyt kaikkea toimistotarvikkeista vitamiineihin. Nyt VitaFinillä olen ollut reilun 6 vuotta, mikä on yksi pisimmistä työsuhteistani. Työskentely VitaFinillä on mukavaa, koska työporukka meillä on mitä mahtavin ja yrityksen omistajat ovat reiluja ja rentoja tyyppejä.

Hyvin tehdystä työstä maksetaan reilu korvaus, mikä on tietysti myyjälle elinehto. VitaFinin hyvästä maineesta työnantajana kertoo mielestäni parhaiten se, että meillä työsuhteet ovat pitkiä verrattuna muihin puhelinmyyntitaloihin. Meillä työntekijät tulevat joka päivä oikeasti mielellään töihin, koska tänne on helppo tulla. Meillä nauretaan päivän aikana paljon, mikä on ehdottomasti yksi tämän työpaikan parhaimmista puolista.”

TYÖNTEKIJÄTARINAT
JOONAS, 20

“Kiinnostukseni myyntialaa kohtaan on varmaankin tullut jo äidinmaidosta. Molemmat vanhempani ovat olleet myyntialalla töissä ja näin ollen olen kotona kuullut tarinoita vanhempieni työpäivistä myynnin parissa.

Kun sain peruskoulun päätökseen, olin minulle täysin selvää, että haluan myyntialalle töihin ja hakeuduinkin kauppaoppilaitokseen merkonomin linjalle opiskelemaan. 16-vuotiaana pääsin ensimmäiseen kesätyöpaikkaani VitaFinille myyntineuvottelijaksi.

Merkonomin opinnot jatkuivat tietysti kesätyön jälkeen normaalisti, mihin työstä saamani myyntikokemus toi lisää intoa. Halusin tehdä kaikkeni sen eteen, että tulen hyväksi myyjäksi. Kun ensimmäinen varsinainen työharjoittelujakso koululla alkoi, pääsin suorittamaan sitä VitaFinille ja viimeisen opiskeluvuoteni ajaksi sovimme koulun ja VitaFinin kanssa oppisopimuksen.

Tällä hetkellä työskentelen vakituisena työntekijänä VitaFinillä myyntineuvottelijan tehtävässä. VitaFinillä on rento meninki ja huumoriakin riittää! Meihin työntekijöihin myös luotetaan, siellä ei pomot hengittele niskaan. Palkkaus on mielestäni reilu ja se motivoi ainakin minua itseäni tavoittelemaan kokoajan vähän parempia myyntituloksia.”

TYÖNTEKIJÄTARINAT
LAURI, 19

”Myyntineuvottelijan työurani VitaFinillä alkoi oppisopimuksen myötä myyntineuvottelijan työtehtävissä. Merkonomin opinnot olen aloittanut alun alkaen Tredussa ja viimeisen vuoden opinnot päätin suorittaa oppisopimuksella, jos vain sopiva oppisopimuspaikka löytyisi – ja VitaFiniltähän se löytyi!

Alun alkaen en tiennyt yhtään, mitä työltä odottaa enkä ollut varma, olisiko minusta myyntityöhön. Oppisopimussuhteen edetessä pian kuitenkin selvisi, että myynti on minun juttuni ja sain heti alussa hienoja onnistumisia! Oppisopimuskoulutuksen päätyttyä sain jatkaa VitaFinillä vakituisessa työsuhteessa.

VitaFinillä parasta on tietysti työkaverit ja rento meininki! Mutta sen jälkeen on pakko mainita palkkaus. Provisiopalkkaus on täällä toimiva ja se motivoi myymään! Onnistuneen kuukauden jälkeen on mukava katsella palkkakuittia, jossa näkyy palkinto hyvin tehdystä työstä."


AVOIMET TYÖPAIKAT

MYYNTINEUVOTTELIJA, Tampere 2 paikkaa / Sastamala 2 paikkaa

Etsimme Tampereen keskustassa ja Sastamalan keskustassa sijaitseviin toimistoihimme myyntineuvottelijoita vahvistamaan myyntitiimiämme!

Myyntineuvottelijana tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja tietokone. Työssäsi olet puhelias ja hyväntuulinen ja muuntaudut nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Sinulla ei hymy hyydy hankalassakaan tilanteessa ja pyrit parhaasi mukaan löytämään ratkaisun, joka saa asiakaan tekemään myönteisen ostopäätöksen. Viihdyt parhaiten asiakkaiden kanssa jutustellen ja olet sanavalmis tilanteessa kuin tilanteessa.

Odotamme sinulta:

  • Positiivista ja myynnillistä asennetta
  • Tahtoa kehittyä työssäsi sekä kantaa vastuuta
  • Sanavalmiutta ja rohkeutta hieroa kauppaa
  • Hyvää suomen kielen suullisia ja kirjallista taitoa

Tarjoamme:

  • Mukavan ja siistin sisätyön viihtyisässä toimistossa
  • Rempseät ja positiiviset työkaverit
  • Motivoivan ja reilun palkkauksen
  • Osaavan tiiminvetäjän tuen
  • Luontaisetuja (lounas- ja virikesetelit)

Myyntineuvottelijan palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja henkilökohtaiseen myyntiin perustuvasta, reilusta myyntiprovisiosta, joka on 10-20% omasta myynnistä eli vähintään 40€ per ohjehintainen kauppa.

Työ on kokoaikatyö ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työaika on arkisin ma-pe 9-16, mutta työaika on neuvoteltavissa hakijan tilanteen mukaan.

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella, muistathan mainita haetko myyntineuvottelijan paikkaa Tampereelta vai Sastamalasta.

Tarjoamme mielellämme myös oppisopimuspaikkoja ja työssäoppimis-/työharjoittelupaikkoja, kysy rohkeasti lisää!

HAE MEILLE TÖIHIN

Lähetä työhakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Halutessasi voit myös lähettää avoimen hakemuksesi suoraan sähköpostitse osoitteeseen myynti@vitafin.com.