Palvelumme

Palkittua laatua

Palkittua laatua

VitaFin Oy:lle on myönnetty Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat sertifikaatti jo vuodesta 2012 alkaen. Sertifikaatti kertoo, että yrityksemme luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.

VitaFin on saavuttanut myös korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taloustiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus suoraan kotiin

Tuotteet toimitetaan säännöllisin väliajoin aina suoraan kotiisi postitse ilman postikuluja, maksat vain tilaamistasi tuotteista. Tuotepakkaus mahtuu kätevästi postilaatikkoon tai postiluukkuun, tuotteita ei siis tarvitse noutaa postista. Me huolehdimme puolestasi, että sinulla on aina tuoreet tuotteet käytössäsi. Tilauksessasi ei siis koskaan ole yllättäviä piilokuluja, kuten postimaksuja tai laskutuslisiä, me huolehdimme niistä!

Hintatakuu

Hintatakuu

Tilauksissamme on aina hintatakuu. Tilauksesi hinta ei siis nouse koskaan kesken tilauskautta, vaikka valmistuskustannuksissa tapahtuisikin nousua.

Näin ollen voit luottavaisin mielen tilata tuotteet myös pidemmälläkin sopimuksella, koska tiedät tuotteesi hinnan etukäteen sovitun ajanjakson ajaksi.

Suomalaista työtä

Suomalaista työtä

VitaFin Oy perustettiin vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia. Olemme toimineet luontaistuotteiden vähittäiskaupan alalla jo yli kymmenen vuotta ja olemme saavuttaneet arvostetun ja merkittävän aseman alan palveluntarjoajien keskuudessa.

Tarjoamme suoraan suomalaisille suunniteltuja ravintolisiä, jotka ovat turvallinen ja laadukas ratkaisu huolehtia elintärkeiden ravintoaineiden riittävästä saannista. Tuotteemme ovat suomalaisten farmaseuttien ja lääkäreiden suunnittelemia, joten tuotteemme huomioi juuri suomalaisten kansanterveydessä esiintyviä puutoksia ja tarpeita.

MultiAurinko-, MultiEchina- ja Maitohappobakteeri-tuotteet valmistetaan suomalaisessa ravintolisätehtaassa Tuusulassa.Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan korkeimpia ravintolisästandardeja ja kaikki raaka-aineet tulevat sertifioiduilta valmistajilta. Raaka-aineet on sekä analysoitu, että dokumentoitu ennen käyttöä ja niillä on myös EU-direktiivin mukainen jäljitettävyys. Näin ollen pystymme takaamaan, että tuotteemme sisältää tuoteselosteessa luvatun määrän vitamiineja ja hivenaineita ja tuotteemme ovat varmasti puhtaita ja turvallisia. Omega3-kalaoljykapselit valmistetaan EU-alueella kestävän kalastuksen periaatteita noudattaen.

Seuraamme jatkuvasti ravintolisäalan uusimpia tutkimustuloksia ja päivitämme tuotteidemme koostumusta vastaamaan niitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja luotettavan tavan ylläpitää terveyttä ja teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhainta mahdollista laatua.

Suurimmalle osalle tuotteistamme on myönnetty myös Avainlippumerkki, joka kertoo kotimaisesta työstä ja tuotteesta. Avainlippumerkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Selkeät sopimukset

Selkeät sopimukset

Määräaikaisissa tilauksissa tilauskautesi kestää aina vain etukäteen sovitun ajan, sinä päätät tilausjaksosi pituuden. Sinun ei siis tarvitse muistaa peruuttaa tilaustasi missään vaiheessa, vaan se päättyy aina automaattisesti sovitun ajanjakson jälkeen.

Saat aina tilauksestasi kirjallisen tilausvahvistuksen ja sopimusehdot, jotta voit tarkistaa tilauksesi oikeellisuuden.

Me huolehdimme puolestasi myös mahdollisesta jatkotilauksesta, otamme sinuun yhteyttä tilausjaksosi päätyttyä ja tiedustelemme halukkuuttasi jatkotilaukseen sekä pyydämme muuta palautetta tuotteesta. Helppoa ja huoletonta!

Asiantunteva palvelu

Asiantunteva palvelu

Hyvä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu on koko toimintamme perusta. Asiantuntevat ja ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa aina arkisin ma-to klo 10-14.

Käsittelemme yhteydenotot aina mahdollisimman pian niiden saapumisjärjestyksessä, normaalisti 1-2 arkipäivän kuluessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä mieltäsi askarruttavissa asioissa, olemme tavoitettavissa juuri sinua varten.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä.